Login

JURA

Sti: JURA  Print
Jura
Personalejuridisk bistand
Hvad er virksomhedens retsstilling i personalesager? Hvordan skal ansættelseskontrakter udformes? Hvor finder man de rigtige oplysninger om arbejdsgiverbidrag, sygedagpenge og arbejdsløshedsforsikring? Hvad siger overenskomsterne om fleksible arbejdstider og overarbejde?
Den type spørgsmål er der mange af i grafiske virksomheder, kan vi se på de henvendelser, vi får fra medlemmerne. Det er spørgsmål, som kræver specifik juridisk viden og ekspertise om den grafiske branche. Hele den viden stilles til din rådighed og er kun et telefonopkald væk.
Vi holder vore medlemmer opdateret med nyheder inden for personalejura. Hver måned omtaler vi de vigtigste afgørelser og væsentligste lovændringer på medlemsnettet.
Erhvervsjuridisk kompetence og rådgivning
GA's advokater har et indgående kendskab til såvel den grafiske branche som de juridiske spidsfindigheder, man kan støde på, fx når det vedrører køb af digitalt trykudstyr og softwarekontrakter. GA's advokater kan derfor yde den fornødne juridiske rådgivning, herunder gennemsyn af købsaftaler, inden investeringen foretages.